Over de Pietenkidz

De Pietenkidz zijn kinderen die superfan zijn van het Sinterklaasfeest en houden van zingen en dansen. Ze zingen de leukste nieuwe Sinterklaasliedjes waarmee ze alle kinderen met elkaar willen verbinden. Sinterklaas is het feest voor alle kinderen in Nederland en België! Dit jaar bestaat de Pietenkidz uit: Hannah, Xiao Song, Stan, Jikke, Jurre, Sophie, Kenza, Caithlyn, Fay, Sanne, Quincy, Jason, Luna, Lotte, Amilyah en Mila.

De allereerste  single heet ‘Kamer vol Kadootjes’ en is het openingslied van De Grote Sinterklaasfilm 'Trammelant in Spanje'. Dit lied zingen ze samen met niemand minder dan Sinterklaas. Daarnaast brengen Pietenkidz vanaf 2021 ieder jaar in oktober het Nationale Sinterklaaslied uit; hét lied voor alle Sinterklaasintochten, scholen en evenementen. In 2021 was de titel "Juichen voor de Sint" en voor 2022 is dat "Sinterklaas Superfan".

En daar blijft het natuurlijk niet bij! Er komt ook een te gek album met verschillende Sinterklaashits, traditionele Sinterklaasliedjes en meer.

Even de Pietenkidz voorstellen!


Weet jij wie er in de Pietenkidz zitten van dit jaar? We stellen je de Pietenkidz graag aan jullie voor in willekeurige volgorde. Van wie ben jij fan?

Caithlyn

Lotte van de Pietenkidz 2022!

Lotte

Xiao Song

Jason

Fay van de Pietenkidz!

Fay

Hannah

Jurre

Luna

Jikke

Stan

Sophie

Quincy

Kenza

Mila

Sanne

Amilyah

Sinterklaas, hét feest voor alle kinderen!

Pietenkidz skyline Nederland tijdens Sinterklaas
Scroll naar boven