Over de Pietenkidz

Pietenkidz 2023

De Pietenkidz zijn kinderen die superfan zijn van het Sinterklaasfeest en houden van zingen en dansen. Ze zingen de leukste nieuwe Sinterklaasliedjes waarmee ze alle kinderen met elkaar willen verbinden. Sinterklaas is het feest voor alle kinderen in Nederland en België! Dit jaar bestaat de Pietenkidz uit: Zoë Billy, Emma, Xiao Song, Fay, Stan, Fien, Sophie, Jason, Sanne, Jurre, Linde, Lizzy, Pien, Lotte, Noé en Jayla.

De allereerste  single heet ‘Kamer vol Kadootjes’ en is het openingslied van De Grote Sinterklaasfilm 'Trammelant in Spanje'. Dit lied zingen ze samen met niemand minder dan Sinterklaas. Daarnaast brengen Pietenkidz vanaf 2021 ieder jaar in oktober het Nationale Sinterklaaslied uit; hét lied voor alle Sinterklaasintochten, scholen en evenementen. In 2021 was de titel "Juichen voor de Sint", voor 2022 is dat "Sinterklaas Superfan" en voor 2023 is dat "Handjes in de Lucht".

En daar blijft het natuurlijk niet bij! Er komt ook een te gek album met verschillende Sinterklaashits, traditionele Sinterklaasliedjes en meer.

Even de Pietenkidz voorstellen!


Weet jij wie er in de Pietenkidz zitten van dit jaar? We stellen je de Pietenkidz graag aan jullie voor in willekeurige volgorde. Van wie ben jij fan?
Sanne van de Pietenkidz 2023

Sanne

Fien van de Pietenkidz 2023

Fien

Linde van de Pietenkidz 2023

Linde

Jason van de Pietenkidz 2023

Jason

Fay van de Pietenkidz 2023

Fay

Zoë Billy van de Pietenkidz 2023

Zoë Billy

Lizzy van de Pietenkidz 2023

Lizzy

Jurre van de Pietenkidz 2023

Jurre

Xiao Song van de Pietenkidz 2023

Xiao Song

Stan van de Pietenkidz 2023

Stan

Sophie

Emma van de Pietenkidz 2023

Emma

Pien van de Pietenkidz 2023

Pien

Lotte van de Pietenkidz 2023

Lotte

Wie zijn de Pietenkidz!


Wie heeft de afgelopen jaren bij de Pietenkidz gezeten?

Scroll naar boven